søndag den 13. marts 2011

Rigtig god start

Islands Brygge søndag 13. marts 2011 - god mavefornemmelse og lidt spændt…….
Lørdag var store pakke- og lukkeneddag. Det kan være opgaver, der udfordrer tålmodighed og stresstærskler hos de fleste i min familie. Det gik usigeligt smertefrit og ligger en god bund for overligger nr. 1 for de kommende par måneder – vi skal holde humøret oppe, snakke ordenligt til hinanden og have det godt med hinanden. Det har vi lovet at holde hinanden op på.
Huset blev lukket ned, telefoner og post erfaret omdirigeret til Thisted, skrivebordet ryddet, de gode naboer var til formiddagskaffe og fik tildelt opgaver (som de selv har budt ind med – og hvor vi håber, at vi engang kan få udlignet tjenesteregnskabet). Vi er ret fortrøstningsfulde om, at vi nåede hele vejen rundt med at slukke for strøm, justere varme og undgå at huset ser alt for ubeboet ud.  Af mange hensyn håber jeg det snart bliver lunt forår i Danmark. Træpillefyret er et kært barn, der sikrer os fin varme, men det kræver lejlighedsvis lidt kærlig omsorg. Det skal derfor køre lidt endnu, og jeg håber ikke, at Torben får bøvl med det.
Det er efterhånden blevet en god vane for os at pakke let. Senest blev det lidt for let for mig, i det vi ikke fik min taske med til Alperne i uge 7. Det kostede 2 nye t-shirts, et par underbusker, 1 par skibukser, et par lånte skiunderbukser, genbrug af kontaktlinser og daglig tøjvask, men jeg fik da det hele med hjem igen. Denne gang skal vi pakke til lidt længere. Trods det er vi meget langt fra at opfylde bagagerestriktionerne hos Continental. Vi rejser med en stor kuffert på 18 og yderligere et styk håndbagage pr. snude – det er vist ikke så galt!! Vi må håbe at vejret arter sig som vi drømmer om..
Her er der så to dage i Staden til familiehygge og afpudsning af de sidste forberedelser inden vi letter tirsdag morgen kl. 8.

3 kommentarer:

  1. Hvor godt for jer!! Hele familien her glæder sig til at kunne følge jer!! SÅ ikke engang du blev stresset under pakningen??? Fantastisk :-) God start til jer. Knus Lone

    SvarSlet
  2. Det er da godt. at første etape er kommet godt fra start.

    Alfa opfører sig forholdsvis eksemplarisk - det eneste, der er for spændende, når vi er ude at gå er andre hunde, som vi møder på vores vej. Foreløbig dog ingen hundeslagsmål.

    God begyndelse på næste etape i morgen kl. 8.00.

    Kh Mormor og morfar.

    SvarSlet