onsdag den 23. marts 2011

Skal vi have burger, sushi eller avocado sandwich.....

Homestead, 23. marts.

I denne tid, hvor vi rejser rundt fra hotel til motel er det småt med muligheden for selv at lave mad. Der er derfor rige muligheder for at få et nærmere indblik i den lokale madkultur. Det er dog samtidig lidt udfordrende at få noget, der ligner den sædvanlige fornuftige diæt vi er vant til.

Vi skulle jo også fornemme USA og maden er selvfølgelig en væsentlig del af det, så vi skal jo have prøvet det meste. Vi har været i foodhalls i de store indkøbscentre, hvor man kan få stillet den værste sult ved bare at spise smagsprøver. Det er som regel ok mad, hvor kylling går meget igen og der er rig lejlighed for at få orientalsk inspireret mad. Priserne er ok, portionerne store, så vi deler 3 portioner og har måske endda lidt tilovers.

De traditionelle burgerkæder ligger alle vegne og vi har været på MacD og Wendys, hvor den sidste får lidt bedre karakter end MacD. Jeg tvivler på, at de bliver vores foretrukne spisesteder.

Forleden aften var vi på jagt efter sushi. Det kunne vi ikke finde og mente vi kunne få dækket det fysiologiske behov med en avocado sandwich - bestående af standard fuldkornstoastbrød (som er det bedste brød vi har fundet) og lækker avocado. Det var faktisk ok - og jeg tror man kan leve af det. Vi har dog senere hørt kommentarer fra bagsædet om, at vi skal altså ikke bare have avocadosandwich igen - vi vil have noget ordentligt. Det er er fair nok - det skal de nok få - men det kan gå i en tilspidset situation - og personligt synes jeg det er fuldt på højde med nævnte fastfood kæder.

Forleden aften fandt vi dog noget sushi. Det bedste vi nogen sinde har fået - det var outstanding flot og godt - og mon ikke vi kan finde et beskrivende billede til bloggen...

I går aftes kunne jeg næsten ikke bære tanken om at spise ude igen. Jeg kørte i Walmart og købte, flergangsbestik, en stor portion spiseklar økologisk salatblanding, tomater, en hel grillkylling og en flaske cæsardressing. Dertil en lækker avocado. Det var et dejligt måltid, som var noget af det nærmeste på vores spisevaner hjemmefra.

Maddelen bliver noget nemmere, når vi får vores motorhome. Råvarerne fejler intet - og der er fint udvalg i butikkerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar