mandag den 28. februar 2011

Aksel Larsen was here

Nu er jeg også i gang og jeg kan lige så godt komme i træning. For jeg skal til USA og jeg skal skrive blog hver dag. Til gengæld slipper jeg næsten for at lave lektier i to måneder, Yipeee!!

Godt med lidt erfaring

Alt nyt er jo vanskeligt og kan afstedkomme en vis usikkerhed og ihverfaldt megen spænding. Nu er det ellers ikke for, at vi ikke har prøvet det før, det med at rejse. Vi har været mange steder og sætter stor pris på de oplevelser, det har givet os. Når vi nu står overfor en to måneders tur til USA er det da også de store forventninger, der fylder mest. Især fordi det for os alle fem er nyt og uoplevet. Samtidig er vi selvfølgelig spændte på, hvad turen vil byde...

Jeg håber imidlertid ikke, vi kommer til at give udseende som Ane og Aksel på vores nyligt overståede skiferie. Det skal retfærdigvis siges, at de begge er habile skiløbere, og at deres optræden i dette tilfælde primært var til ære for fotografen.

Moren   

På vej ind i ukendt land

Folk,der kender mig vil nok undre sig over min bevægelse ind i dette ukendte land med blogbygning. Jeg, der indtil nu alene har brugt min computer som nødvendigt værktøj og ikke som det legetøj, den i allerhøjeste grad jo altså også er. Jeg får kun sjældent tjekket min facebook, jeg synes som regel, at besvarelsen af de private mails kan vente lidt, mine billeder ligger hulter til bulter, jeg sender kun få og korte sms'er og jeg er en utålmodig og dårlig elev, der som min søn er lidt doven med at lære nyt, hvis jeg ikke lige umiddelbart kan se nødvendigheden..


Nu har jeg ikke desto mindre siddet det meste af formiddagen og arbejdet med at få bloggen trimmet lidt til (for de mere erfarne vil det nok synes som om, der er et stykke vej igen, men jeg er p.t. fint tilfredst) og jeg må tilstå, at jeg synes det er rigtigt sjovt. Ligesom det er sjovt at kigge på alt det, andre har lavet... Det kan jeg godt få megen tid til at gå med...


Jeg overvejer samtidig, hvad det er vores blog skal bruges til, hvad der skal skrives og ikke skrives, hvordan jeg bevarer disciplinen i ikke at komme til at bruge altfor megen tid foran skærmen, og at dette ikke skal have lov til at gå ud over rejseoplevelserne - og måske nok så presserende forberedelserne - i øvrigt...


Men jeg må overgive mig, og jeg glæder mig faktisk ret meget til at komme igang..


Lotte

søndag den 27. februar 2011

på kursus i "Byg en blog"

Ane og jeg er på kursus i, hvordan man bygger blog. Vores forhåndsviden er ikke omfattende, men det betyder ikke, at vi ikke kommer vidt omkring sammen med vores kursusleder Trine, der er erfaren bruger af de sociale medier og rejser rutineret rundt i cyber space. Lang og spændende rejse, som vi nu skal ud på både helt konkret om to uger (hvornår mon jeg skal i gang med at pakke?) og mentalt (kan ikke vente til, at vi alle fem inden ret længe rykker stikket ud og drager på opdagelse!). 

Det er hårdt arbejde at lytte til de rigtigt mange instruktioner og muligheder. Men vi knokler på, og ser frem til den forestående kaffepause og ikke mindst den nybagte kage, vi om kort tid skal nyde... Duften breder sig helt her ind i arbejdsrummet!