lørdag den 19. marts 2011

Ligner vi nogen der vi købe en ferielejlighed i Orlando.....

Lørdag d. 19. marts 6.20 - Residence Inn

Da vi returnerede fra Seaworld lå der en besked på vores telefonsvarer. Det var et attraktivt tilbud på at komme tilbage til dette dejlige hotel for meget små penge. Vi kunne få mere at vide i receptionen. Ok, det kunne der ikke ske det store ved. Det viste sig at være indgangen til en dialog om at få præsenteret muligheden for at blive medlem af Marriott vacation club. Dette indebar, at vi skulle bruge 2 timer på at se deres nærmeste resort (salgspræsentation) og det ville så udløse en gave på 100$.

Afsættet var klart - vi skal ikke købe lejlighed i Orlando, men det kunne ikke skade at bruge 2 timer på det, give hele familien den oplevelse at se, hvad det var for noget, og så oven i købet få en 100$ gave. Vi er åbne for indtryk, og det her ligende da et indtryk. Op fra morgenen og afsted kl 8. Vi blev fint modtaget og mødte Luis, som viste sig at være en helt fin sælger. Flot salgsintro og beskrivelse af projektet. Afsted i golfvogn fra dette businesscenter til resortet. Det var godt nok meget flot og i orden og helt klart høj klasse - og fortsat meget langt fra den ferieverden vi har erfaringer fra.

Retur til businesscenter hvor Luis gerne ville afslutte handlen. Vi måtte desværre sige til ham, at vi har det bedst med at sove på gode tilbud. Det kunne han knapt forstå, når nu tilbuddet var så fremragende. Det kan godt være, at det faktisk er et rigtigt godt tilbud, hvis man har lyst til at holde ferie på den måde, og måske også lidt mere oplagt, hvis man bor tættere på USA, hvor de fleste feriesteder ligger.

Vi slap igennem - uden at have købt noget - og med et 100$ Marriot gavekort som kan bruges på at tage en nat mere på det her dejlige hotel.

1 kommentar:

  1. Hej Bo!
    Dit forretningstalent fornægter sig ikke!
    Dejligt at følge med på jeres blog - og hvor ser det fedt ud med det svømmebasin!
    Her er der forår i luften og gymnastikopvisning i morgen.
    Hilsen til alle!
    Birgitte

    SvarSlet