lørdag den 19. marts 2011

Seaworld all inclusive

Fredag d. 18. marts, Orlando - Residence Inn, 7.00

I går var en rigtig Orlando turist dag. Hele dagen i Seaworld, all-inclusive. Dvs. incl alt hvad vi kunne spise og drikke hele dagen. Afgang 9.30 og retur 19.30, og dermed var det meste af dagen gået. Vi var vist de eneste, der kom gående. På vejen derhen gik vi henover den gigantiske p-plads med plads til rigtig mange store biler. Seaworld var super flot og med flotte sjovs. Det er imponerende at se, hvordan de har kontakt med dyrene. Det fascinerer både store og små. Vejret var perfekt og antallet af gæster ganske udholdeligt.

Seaworld er den eneste temapark vi har planlagt at besøge. Her i familien er der udbredt enighed om at det valg er ok. Alle andre tager vist mindst til Disney og måske også et par andre parker. Vi er ikke i tvivl om at alle parkerne er meget i orden, med flotte parkanlæg, flotte sjovs, super service og en stor grad af eventyrland, der er lidt for langt væk fra virkeligeheden.

Vi bemærker og beundrer den venlighed og hensyntagen vi møder alle steder. Om det er servicepersonale, medtrafikanter eller medmennesker i almindelighed, møder vi udbredt venlighed. Når man står i kø tror jeg hellere de vil lade en komme foran i stedet for selv at mase sig frem. Det er i hvert fald en anden oplevelse end jeg husker fra Tivoli o.lign.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar