mandag den 21. marts 2011

Miami Vice lever stadig....

Mandag d. 21. marts kl. 8 - med friskbrygget kaffe i den hyggelige have på Miami River Inn, Miami

Vi bor hyggeligt her midt i storbyen. En dejlig åben have omkranses af 5-6 gamle huse, der hver er indrettet med værelser, i alt er der 40 værelser. Der er morgenmad næsten som derhjemme, med rigtigt porcelæn og kaffe på kanden. Fine faciliteter i almindelighed og særligt, når jeg ikke har samme søvnbehov som de 4 andre, og iøvrigt nyder at starte dagen med at evaluere på gårdsdagen ved at skrive lidt på bloggen.

Søndag eftermiddag var planlagt til downtown og havnefronten. Fortsat gående bliver vi mødt af endnu større bygninger, og da vi nærmer os vandet også lystbåde i mange millionersklassen. Det er lidt for vildt at tænke på, hvor mange penge, der er samlet på dette sted. Vi havde aftalt, at vi skulle ud på en sejltur - ud og fornemme havnen og ud at se de mega riges huse på øerne i Biscay bugten. Vi var tæt på at tage med et stort eventyrskib - det kunne vi få for 75 $ til en speciel søndagspris. Meeeen, man skal jo ikke tage den første og den bedste. Lidt senere kom vi i dialog med en flink sømand. Han havde sejlet med sejl mange steder i verden, og et af de steder, der virkeligt havde hæftet sig var besøget på Bornholm. Nu havde han skiftet sejlene ud med byens hurtigste båd - the thriller - se http://www.thrillermiami.com/. Han blev krejlet ned til samme pris som Disneys eventyrskib og så var vi klar til at lege Miami Vice i havnen. Det var simpelthen for vildt og megafedt. Op til 80 km/t - også i store bølger - og med fuld skrue på stereoanlægget - incl. temaet fra Sonny og Ricos 80'er krimi. Vi kom forbi, ikke kun de riges men også, de kendtes huse. Vi så øen hvor Tvindtoppen har gemt sig årevis, og vi fik vind og saltvand i håret. Det var en kanon oplevelse - og i det hele taget var det tæt på det uvirkelige.

Resten af dagen stod på afslapning og fordøjelse af dagens indtryk - for os alle fem. Tror faktisk det går ok med at have overtaget undervisningspligten for en stund.....

I dag skal vi derud - Miami Beach - både i bølgerne, på promenaden og så det der med at fornemme det hele. Herefter videre mod Everglades.

1 kommentar:

  1. Hey there Miami Mice.

    Det lyder så fedt, og jeg kan næsten mærke saltvandet og vinden i håret helt herovre på den hjemlige Brygge. Bliv endelig ved med at blogge.

    Dagens engelsk-lektion: bøjning af uregelmæssige navneord som fx 'mouse'.

    Knus fra Brit

    SvarSlet