mandag den 28. marts 2011

Atlanta - Hard Rock Cafe

Atlanta - mandag d. 28. marts

Vi havde på forhånd planlagt, at søndagens andet besøg skulle være på World of Coca Cola. Efter at have studeret det lidt nærmere på nettet blev det altså valgt fra. Ingen af os fem tillægger et foto i selskab med den hvide Cola bamse ret meget værdi. Resten af det ligner noget, der er ret amerikansk og kommercielt.

Vi tænkte, at det var mere oplagt at bruge et par timer på Hard Rock Cafe. Det er en dejlig familie restaurant, som de amerikanske indianere nu har taget ejerskab af. Der er høj musik, spændende klenodier på væggene og dejlig veltillavet mad og god service. Vi kom i hyggelig snak med 45-årig schweitzer, der havde boet i staterne siden han var 24. Fin fyr, der havde taget den åbensindende mentalitet til sig, og som hurtigt spottede, at vi ikke var helt lokale. Det kneb lidt med koncentrationen hos de mindste af os - så doggy-baggen blev pakkket og kyllinge lårene var straks mere efterspurgte, da vi kom retur til vores hotel.  

Endnu en fantastisk dag med spændende og berigende indtryk. Vi tror nok, at den tunge undervisningspligt som de to skoler har pålagt os, sådan nogenlunde opfyldes. I hvert fald hvis man betragter undervisning i en noget bred kontekst.




1 kommentar:

  1. Det er super at følge med på jeres tur, hvilket jeg gør hver dag...

    Med alle de billeder af - og skriven om - mad synes jeg det er mærkeligt, at I stadig ligner jer selv. Man kunne forvente at I begyndte at ligne amerikanere lidt mere ved at tage 10-15 kilo på hver.

    Også et stort tillykke med fødselsdagen til Aksel!

    Kh. Onkel Lars

    SvarSlet